Freelance restaurator

 Werkt voor archieven, bibliotheken, steden- en gemeenten, documentatie centra, ...
  en privé personen

Grote collecties & stukwerk


U wilt bij de restauratie of conservatie van uw kostbare papieren kunstwerken, boeken of archivalia zekerheid over de kwaliteit.
Als gecertificeerd restauratievakman voorzie ik hierin.
Na grondige inspectie en documentatie geef ik gericht advies over conserveren, restaureren en preserveren van al uw papieren kunstwerken en documenten, boeken en archiefbescheid op papier en perkament. In een helder rapport omschijf ik de mogelijke behandelings voorstellen en het tijdspad en maak de kosten zo inzichtelijk mogelijk.

We houden ons aan de ethisch aanvaarde code van het E.C.C.O. waarbij alle behandelingen zoveel mogelijk reversibel zijn en waarbij de nadruk ligt op conserveren en preserveren boven het restaureren.

Steeds welkom voor vrijblijvend advies en/of een offerte!
Maak hiervoor liefst een afspraak dan kan ik tijd vrijmaken om alles met u grondig te bekijken en bespreken.


We zijn gelegen op 7km van Oostende en 11km van Brugge, aan de rand van stad Oudenburg langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort.
We zijn heel eenvoudig direct te bereiken via de A10 Oostende-Brussel afrit 5b Oudenburg (nieuw). Daar vindt u ons naast de rotonde bij deze op- en afrit, direct naast de carpoolparking.Restauratieatelier Dumarey weergeven op een grotere kaart
CONTACT:  STATIONSSTRAAT 58   |   8460 OUDENBURG   |   0497 90 19 42  |   info@papier-restauratie.be